Je eigen flipboek op je website

Flipboeken zijn krachtige digitale publicatieservices waarmee wij jouw bestaande (of zelf te maken) PDF's kunnen omzetten in interactieve flipboeken die wij kunnen brandmerken, delen en volgen. Het is een online HTML5-document dat eruitziet als een echte publicatie. Het is interactief, merkgebonden, gemakkelijk te delen als een directe link en te analyseren. Online flipboeken zijn bruikbaar voor ebooks, catalogi, offertes, brochures en magazines.

Wat kan ideaWEb doen met jouw bestaande PDF?

  1. Wij uploaden uw kant-en-klare PDF in FlippingBook Online en de tool zal het binnen enkele ogenblikken omzetten in een digitale flipboek.
  2. We kunnen jouw flipbook aan aanpassen aan je eigen huisstijl en brand en voegen een klikbaar logo toe dat naar uw site leidt, stellen een unieke achtergrond in voor uw flipbook en je krijgt een aangepaste directe link.
  3. Je kan je flipbook delen met je klanten of prospecten: stuur hen een directe link naar de inhoud of sluit hem in op je website.
  4. Je kan de betrokkenheid bij de inhoud meten dankzij documentanalyse: wij volgen het aantal weergaven en bezoekers, de meest boeiende pagina's, uitgaande klikken en zo veel meer.

Betaalbaar?

Je hebt al een eigen standaard flipboek voor amper 20 € per maand. Voor de verschillende standaardprijzen kan je hier terecht. Je kan ook een offerte op maat vragen via ons contactformulier.

Een voorbeeld van een flipboek: