Email marketing

Email marketing en sociale media zijn het logische verlengstuk van je aanwezigheid op het www: de lange nieuwsbrief voor iedereen wordt vervangen door korte, sterk gepersonaliseerde, relevante marketingcommunicatie met integratie van sociale media.

Email marketing is een van de oudste en bekendste vormen van digitale marketing. Nog altijd wordt email gezien als een van de belangrijkste marketingkanalen. E-mail is en blijft immers een zeer efficiënt communicatiemiddel: je kan met een lage kost een trouw publiek bereiken, zowel met informatieve nieuwsbrieven als met promotiemailings.

We zorgen er bovendien voor dat je nieuwsbrieven in de 'inbox' terechtkomen. Alles is technisch perfect geregeld, en we zorgen ervoor dat er geen spam via de servers van onze partners in email marketing wordt verstuurd.

De resultaten van je nieuwsbrief zijn live te volgen. Direct na het versturen van je nieuwsbrief sijpelen de eerste statistieken binnen. Wat is de acceptatieratio, de openratio, de leesratio, de klikratio, de bezoekratio en de afmeldratio van je nieuwsbrief? Elke handeling van elke relatie vind je in je statistieken terug.

 

Email hosting

We maken e-mailadressen op uw eigen domeinnaam zodat je onmiddellijk kan beginnen met het verzenden van professionele mails.

Bovendien kan je uw e-mail openen op elk apparaat met uw favoriete app (onze e-mailaccounts ondersteunen zowel IMAP- als POP3-protocollen) en bieden wij enkel veilige en advertentievrije e-mail hosting met ingebouwde beveiliging tegen spam en virussen. Voor een optimale beveiliging wordt er dagelijks en automatisch een back-up gemaakt van uw e-mail, is er een ingebouwde spam- en virusbescherming en is er een blacklistfunctie.

Betaalbaar?

Voor de verschillende standaardprijzen kan je hier terecht. Je kan ook een offerte op maat vragen via ons contactformulier.