Je bedrijf op het web

Laat snel en professioneel een betaalbare website maken met de hulp van en op advies van IDEAWEB. Wij zorgen er met onze partners voor dat uw informatie en diensten professioneel op het internet gepresenteerd worden. 

Alles is “mobile responsive” en dus geschikt voor alle mogelijke toestellen: mac, PC, ipad, tablet, iphone en mobiele telefoon. 

We zorgen dat je website niet alleen technisch in orde is, maar ook inhoudelijk de perfectie benadert. Wij geloven dat websites informatie moeten geven. Waar je ook bent: op kantoor, in de trein, hopeloos verdwaald in de stad. Daarom moet het snel gaan én moet je website altijd en overal optimaal werken:

  • op uw professionele retina big screen
  • op uw tablet
  • op uw smartphone
  • over een trage 3G verbinding

Wij integreren daartoe de jarenlange ervaring en expertise van verschillende solide en betrouwbare partners tot gebruiksvriendelijke, esthetisch eenvoudige, mobiele (responsive design), betaalbare en makkelijk te onderhouden websites onder het motto: simplicity is the ultimate sophistication.

Betaalbaar

Je hebt al een basis website voor amper 15 € per maand. Voor de verschillende standaardprijzen kan je hier terecht. Alle websites zijn Google of Bing optimaliseerd (SEO) en geïntegreerd met diverse sociale mediakanalen. Je kan ook een offerte op maat vragen via ons contactformulier.